Дженифър Лопес е само на броени дни разстояние от първото

...
Дженифър Лопес е само на броени дни разстояние от първото
Коментари Харесай

Какво ще хапва и пийва Дженифър Лопес у нас

Дженифър Лопес е единствено на броени дни разстояние от първото си посещение в България. Изпълнителката е избрала много изтънчено и здравословно меню за на престоя си в столицата. Джей Ло категорично държи в хранителния й режим да участва млечно телешко. Латината не се отхвърля и от морските деликатеси и пилешкото. Джей Ло държи и екипът й да има здравословно меню, в което главен акцент са салатите и нискомаслените млечни артикули. Разбира се, не са пропуснати и специалитетите от локалната кухня. Дивата ще опита обичайни български ястия, съпроводени със свежи плодове и зеленчуци.

Дженифър Лопес държи изключително доста на минералната вода. Стекове с известната марка Perrier ще чакат дивата в съблекалнята й преди и след присъединяване й на 18 ноември в Арена Армеец София. Самото помещение ще бъде преобразено в бяла приказка. Джей Ло категорично акцентира, че всичко в бекстейджа би трябвало да е снежно. Две дузини бели рози, бели свещи, бяла мека мебел и пердета. Единственият пъстър акцент в театралните палати на певицата ще бъде плетена маса от ратан. 

Певицата ще отседне в президентския апартамент, в който преливат златните нюанси, по които Джей Ло нееднократно е показвала, че има афинитет. Огромното помещение разполага с две спални, просторна баня и съвършена панорама към красивия съвършен център на София. 

Българските почитатели стават все по-нетърпеливи да видят любимката си онлайн. След всеобщия танцов флашмоб на бул. „ Витоша ” и Мол София и двете при-партита в Planet Club – София и Пловдив, в петък (09.11.) клуб Sugar e следващото място, на което ще се организира тематична Джей Ло вечер. Само ден по-късно в събота (10.11.) в The Mall артистът Бобо ще показа новия си сингъл и ще изтегли един късметлия, печелещ двойна покана за концерта на Дженифър Лопес.

Шоуто на Джей Ло е на 18 ноември в зала " Арена Армеец ". Билетите за концерта са от 100 лева и 130 лева и се популяризират в мрежата на Ивентим - (www.eventim.bg) и неговите сътрудници, както и онлайн в мрежата на ТикетПро България (www.ticketpro.bg)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР