Дженифър Анистън заблестя на корицата на новия брой на “Hollywood

...
Дженифър Анистън заблестя на корицата на новия брой на “Hollywood
Коментари Харесай

Секси в бяло: Дженифър Анистън с великолепна фотосесия в дома си

Дженифър Анистън заблестя на корицата на новия брой на “Hollywood Reporter ” и наподобява безусловно зашеметяващо на фотосите от специфичната фотосесия. 52-годишната актриса върви нагоре освен като актриса в сериала „ Сутрешното шоу “, само че и като продуцент в Холивуд.

Снимките, направени от фотографа Рувен Афанадор, демонстрират невероятната фигура на Анистън и акцентират актив, който тя постоянно крие на аления килим – краката ѝ.
                             

Фотосесията е направена в дома ѝ в Лос Анджелис, където преди този момент актрисата живееше с някогашния си брачен партньор Джъстин Теру. Къщата е с съвременни, изчистени линии и излъчва топла атмосфера, до момента в който слънцето наднича през прозореца и окъпва Анистън в светлина.
                             

Друга превъзходна фотография беше направена навън, като Холивудските хълмове се трансфораха в обилен декор, до момента в който тялото ѝ застава в поза, като че ли се извисява в небето – може би метафора за метаморфозата на Анистън?
                             

След десетилетие в емблематичната роля на Рейчъл Грийн в „ Приятели “ и по-късно като любимката на Америка в безчет сантиментални комедии, носителката на премия „ Еми “ поема отговорността за кариерата си след интервал на подозрения и нерешителност.

„ Аз бях съседското момиче, девойката в неволя, дамата с разрушено сърце – нормалните тематики за сантименталните комедии “, описа тя пред “The Hollywood Reporter ”. „ И в избран миг се зачудих не можем ли да създадем нещо друго? “
 Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините  Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините  Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините  Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините
Сега множеството от нейните екранни функции са „ самогенерирани “ , тъй като актрисата схваща, че „ няма да получи работата, от която в действителност се интересува, тъй като промишлеността не е задоволително сигурна, с цел да каже: „ Да, дано опитаме. “

В резултат на това Анистън се заема с едни от най-хубавите функции в кариерата си – и това задоволство несъмнено си проличава в последните ѝ фотоси.
 Тайните за младост на Дженифър Анистън  Тайните за младост на Дженифър Анистън  Тайните за младост на Дженифър Анистън  Тайните за младост на Дженифър Анистън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР