Дженифър Анистън рядко разказва за личния си живот, но в

...
Дженифър Анистън рядко разказва за личния си живот, но в
Коментари Харесай

Брад Пит за Джен: Обичам я, но е затворена страница в живота ми!

Дженифър Анистън рядко споделя за персоналния си живот, само че в новия брой на сп. InStyle тя реши да опише искрено за предишните си връзки. Актрисата отбелязва своите провалени бракове и приказва за какво до този миг не е родила бебе.

Сред читателите на изявлението се оказал и някогашният ѝ брачен партньор Брад Пит. Източници, близки до артиста означават, че той към момента се интересува от персоналния живот на своята някогашна брачна половинка, написа OK Magazine.

„ Брад знае, че и на него му се постанова да дава отговор на въпроси за Дженифър, на нея – също. Но в това се крие и част от тяхната гласност. Те са приели този метод на живот “, разяснява източникът.

По думите му, Брад не се безпокои за това, че хората още веднъж ще му припишат разказ с Анистън, защото за него този стадий от живота от дълго време е отминал. Той изпитва топли усеща към предишните връзки с нея, само че не счита и да се завръща към тях.

В изявлението Дженифър не приказва съответно за Брад, само че загатва за своите предходни любовни връзки. Актрисата отбелязала, че хората имат лъжлива визия за нея.

„ Хората приказват: „ Джен не може да задържи нито един мъж “ или „ Джен се отхвърля да има деца, тъй като е егоистка и кариеристка. “ Също по този начин мислят, че сърцето ми е разрушено. – споделя актрисата и добавя – Първо, сърцето ми не е разрушено. Второ, всичко това са спорни догатки. Никой не знае какво произлиза зад закритите порти. Никой не мисли за това коя тематика може да бъде деликатна за мен и моя сътрудник. Те не знаят на какви медицински процедури съм се подложила и какво ми е коствало това в прочувствено отношение “.

През февруари тази година Дженифър Анистън се разведе с Джъстин Теру. Двамата имаха двегодишен брак.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР