Дженифър Анистън разголи тялото и душата си в интервю за

...
Дженифър Анистън разголи тялото и душата си в интервю за
Коментари Харесай

„Вече нямам какво да крия“: Дженифър Анистън говори за безплодието

Дженифър Анистън разголи тялото и душата си в изявление за списание Allure. 53-годишната актриса се снима с дребен сутиен Chanel и описа за тежката си битка с безплодието.

В  изявлението Анистън признава, че съжалява, че не е замразила яйцеклетките си, когато е била по-млада, и разкрива, че е „ хвърлила всичко “ в битките си за плодовитост, в това число се е подложила на изкуствено осеменяване (IVF) и „ пиянство на китайски чайове “ в обезверен опит да забременее.

Тя също по този начин отхвърля слуховете, че някогашният й брачен партньор Брад Пит сякаш се е развел с нея заади обстоятелството, че не може да му роди дете, отбелязвайки, че безкрайните клюки за персоналния й живот единствено изострят обстановката.

„ Опитах се да забременея. Това беше сложен път за мен, пътят към раждането на бебе “, споделя тя за опита си с ин витро оплождане, коетое пробвала „ преди няколко години “. „ Всички тези години и години и години на спекулации… Беше в действителност мъчно. Прибягнах до IVF, пих китайски чайове, какво ли не. Хвърлих всичките си сили в това. “

Актрисата добави, че съжалява, че никой не я е посъветвал да замрази яйцеклетките си, когато е била по-млада, само че в този момент се е примирила с обстоятелството, че в никакъв случай няма да може да зачене деца.

„ Бих дала всичко за някой да ми каже: „ Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга. “ Просто не мислиш за това. И ето ме тук. Влакът отпътува — споделя актрисата от „ Приятели “.

Анистън, която взе участие в хитовия ситком „ Приятели “ в продължение на 10 години от 1994 до 2004 година, признава, че е била прекомерно съсредоточена върху кариерата си, с цел да обмисля да се откри и да има деца в бъдеще.

В същото време тя понася непрекъснати нападки и рецензии поради обстоятелството, че не е забременяла по време на петгодишния си брак с Пит.

„ Интересуваше ме единствено кариерата ми. И Боже опази да бъдеш сполучлива жена без дете, сподели Анистън в изявление. „ И повода, заради която брачният партньор ми ме напусна, за какво се разделихме и разбихме брака си, несъмнено, беше, че не му родих дете. Това е безспорна неистина. Вече нямам какво да укривам. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР