Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Кортни Кокс и Дейвид

...
Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Кортни Кокс и Дейвид
Коментари Харесай

„Ние сме напълно опустошени“ - колегите на Матю Пери от „Приятели“ проговориха за смъртта му

Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Кортни Кокс и Дейвид Шуимър направиха взаимно изказване

На 28 октомври умря звездата от телевизионния сериал " Приятели " Матю Пери. Два дни след неочакваната му гибел сътрудниците му - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Леблан и Дейвид Шуимър - разпространиха взаимно изказване за това какъв брой огромна е скръбта им.

 Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Матю Пери

„ Всички ние сме безусловно опустошени от загубата на Матю. Ние бяхме освен това от артисти. Всички ние бяхме  семейство ", се споделя в известието им.

" Има толкоз доста неща, които желаеме да кажем, само че тъкмо в този момент ще си дадем време да скърбим и да се оправим с тази неописуема загуба. Точно в този момент всичките ни мисли и цялата ни обич са със фамилията на Матю, приятелите му и всички, които го обичаха ", приключват известието си Анистън, Кокс, Кудроу, Леблан и Шуимър.

 Кадър от сериала `Приятели`

Матю Пери изпълняваше ролята на Чандлър в продължение на 10 години и това му донесе номинация за " Еми " през 2002 година Съавторите на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн, дружно с изпълнителния продуцент Кевин Брайт, също направиха взаимно изказване, оповестено тази неделя.

 Кадър от сериала `Приятели`

„ Шокирани сме и надълбоко натъжени от загубата на обичания ни другар Матю. Все още ни се коства невероятно. Единственото, което можем да кажем, е, че сме огромни късметлии, че той беше част от живота ни. Той беше необикновено надарен ", пишат те.

Разсъждавайки върху изключителното осъществяване на Пери, те означават:

„ Изразът, че артистът си „ присвоява “ дадена роля, е факсимиле, само че в тази ситуация с Матю това е истина. От деня, в който го видяхме за първи път в ролята на Чандлър Бинг, за нас нямаше различен. Той постоянно беше най-забавният човек в стаята. Освен това беше най-милият, притежаваше обилно и безкористно сърце “, допълват те.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР