Джефри Ръш заведе дело за клевета срещу вестника Сиднис Дейли

...
Джефри Ръш заведе дело за клевета срещу вестника Сиднис Дейли
Коментари Харесай

Джефри Ръш ще съди вестника, публикувал обвинение в "непристойно поведение" срещу него

Джефри Ръш заведе дело за клюка против вестника " Сиднис Дейли Телеграф ", който разгласява недоволството на актриса пред австралийски спектакъл за " непочтено държание " от страна на звездата, съобщи " Ройтерс ".

Ръш отхвърли обвиняванията и съобщи, че театърът в никакъв случай не му е съобщавал за недоволството. Подробности за самия случай не са били разгласени.Те разгласиха недоказани изказвания с бомбастични заглавия на първа страница, разгласи носителят на " Оскар " на къса конференция в Мелбърн. " Това нанесе непоправими вреди на репутацията ми. Не мога да търпя това и желая съдът да почисти положителното ми име. "

Крис Дор, редактор на вестника, който е част от медийната империя на Рупърт Мърдок, отбрани обявата. Информацията на " Телеграф ", че театърът в Сидни е получил сходно недоволство, е правилна. Ще се защитим в съда. "

С желае си Ръш претендира да му бъдат изплатени вреди, както и да се спрат изявленията по тематиката. Миналата седмица артистът напусна краткотрайно поста си на президент на Австралийската академия за кино и телевизия, до момента в който разногласието бъде позволен.
Колеги на ръш, като да вземем за пример актрисата Рейчъл Грифинс, го опазиха. Австралиецът е прочут с функциите си в " Речта на краля ", " Карибски пирати " и други.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР