Джарел Милър определено няма никакво намерение да се качва на

...
Джарел Милър определено няма никакво намерение да се качва на
Коментари Харесай

Съперникът на Кобрата нагъва баклава

Джарел Милър несъмнено няма никакво желание да се качва на кръга на 28 юли против Кубрат Пулев. Такива най-малко са индикациите от негово изявление, което той даде на улицата в Ню Йорк. 29-годишният американец по никакъв метод не наподобява на човек, който е във форма. А и той самият е безапелационен, че в идващите седмица-две ще акцентира на бургерите и саралията и чак по-късно ще влезе в залата, с цел да се приготвя за идващия си мач.

Голямото бебе е спряган оттатък океана за противник на Кобрата в дуел, който да дефинира формалния кандидат на IBF за международната купа на Антъни Джошуа. Дори подобен мач да се случи обаче, той надали ще е преди средата на август, а може би и през септември. Милър изявява подготвеност да боксира с Пулев, само че измежду разновидностите пред него са още Луис Ортис и Мануел Чар, написа "Тема Спорт ".

“Ортис е добра алтернатива, само че сега желая мач с някой, който има пояс или е на позиция за наложителен кандидат. Такива са Кубрат Пулев и Мануел Чар. Има смисъл в сходни мачове. Луис Ортис също няма да е елементарен пердах, само че по-важно е да бъде кандидат или собственик на пояс, тъй като тогава всеки ще желае да се изправи против мен. Говорим за бизнес. В околните две седмици обаче ще акцентира на хамбургери и саралия. След това към този момент влизам в залата и ще разпределям правосъдие”, съобщи Милър.

Американецът е с актив от 21 победи и 1 еднакъв. Традиционно той тежи за мачовете си към 120 кг, само че сега по-скоро наподобява като човек с тегло от 135. За последно Милър боксира с Йоан Дюопа на 28 април, като завоюва по точки. Кобрата не е излизал на кръга от същата дата, само че предходната година, когато надигра по еднакъв метод Кевин Джонсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР