Джарел Милър е разпъван на кръст заради положителния си допинг

...
Джарел Милър е разпъван на кръст заради положителния си допинг
Коментари Харесай

Промоутърът на Милър: Расизъм е в основата на атаката срещу Джарел

Джарел Милър е " разпъван на кръст " поради позитивния си допинг тест, тъй като е " афроамериканец ", счита неговият промоутър.

Според Сара Фина, част от Greg Cohen Promotions, отношението към Милър се разграничава от това по отношение на други боксьори в същото състояние.

Както е известно, " Голямото бебе " трябваше да се бие с Антъни Джошуа на 1 юни, само че това няма да се случи поради позитивната проба. Първоначално той отхвърляше да е взимал неразрешени субстанции, само че по-късно се разкая и извини.

Някои критици пък обявиха, че Милър заслужава доживотно наказване.

" Първо, не извинявам измамата по никакъв метод. Дали съм разочарована от Джарел? Абсолютно. Това, което Джарел е направил е неверно на 100%. Но няма да се обърна против него. Хората вършат неверни избори в живота. С всичко казано, за мен е мъчно да не мисля, че той е разпъван на кръст, тъй като е афроамерикански боксьор. "

Тя даде за образец мексиканеца Канело Алварес, който неотдавна подписа контракт с DAZN за 365 милиона $, макар шестмесечно наказване за две позитивни проби. Той се оправда с обстоятелството, че е ял инфектирано място.

" Дори боксьорът, който бе привикан да замести Милър, Луис Ортис, е давал позитивна проба ", добави Фина.
 За 24 часа Хърн организира диалози с 16 боксьори, кръгът се стесни до шестима
Тя самата показа, че също е понесла психическо принуждение поради обстоятелството, че е промоутър на Милър. " Не мога да не си мисля, че доста от това е обвързван ос обстоятелството, че съм жена в доминирана от мъже промишленост. Не се върша на жертва, споделям обстоятелства. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР