Джан Лионг от провинция Съчуан в Китай вече нямал никаква

...
Джан Лионг от провинция Съчуан в Китай вече нямал никаква
Коментари Харесай

Баща изкопа гроб на болната си дъщеря и я води там да си играе

Джан Лионг от провинция Съчуан в Китай към този момент нямал никаква вяра, че щерка му ще се излекува, откакто и лекарите му споделили, че й остават не повече от два месеца, пишат локални медии. Затова и той изкопал гроб, където я води всеки ден и лежи дружно с нея в него, тъй че дребната да може да свикне с мястото, което ще й бъде безконечен дом. За лекуване на дребната Джан Синли родителите похарчили към този момент 18 000 евро, а двамата заработват не повече от 400 евро месечно обощо.
Когато лекарите им споделили да не таят очаквания, те решили да имат второ дете, което би трябвало да се роди идния месец. Тогава и бащата решил да изкопае гроба на във фермата им, с цел да стартират да се готвят за трагичния миг.



" Водя я тука да си играе. Това ще бъде и мястото, на което ще почива. Всичко, което мога да направя, е да бъда по през целия ден с нея, " споделя той.
Когато вестта се популяризирала по китайските медии, почнала акция за събиране на средства за лечение на детето, само че не се знае дали към този момент не е прекомерно късно.



Момичето страда от таласъмия, наследствено заболяване на кръвта. Хората, които боледуват от тази болест, имат малко или нямат изобщо хелоглобин. На пациентите им е належащо продължително лекуване с преливане на кръв.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР