Джаки Пекрул скромно твърди, че е просто само една от

...
Джаки Пекрул скромно твърди, че е просто само една от
Коментари Харесай

Спиращо дъха ВИДЕО! Хвърлиха дете от втория етаж на сграда, но...

Джаки Пекрул непретенциозно твърди, че е просто единствено една от членовете на екипа пожарникари в Декалб. Но за жителите на това населено място от щата Джорджия тя е същинска героиня.

Видео, снимано от камерата върху каската на нейн сътрудник, сподели по какъв начин тя хваща в ръце момиченце, хвърлено от втория етаж на пламнала постройка.

Мята й татко й от стълбата, опряна на балкона, с цел да я избави от пламъците, наложили евакуацията на 80 души. „ Боже, помогни ми да хвана бебето “, това бе единственото, което ми мина през главата “, споделя Джаки, която е майка на тризнаци.

Веднага откакто хвана дребната, тя побърза да я придвижи до една кола за спешна помощ, след което се върна да помогне на останалите от фамилията. " На света няма по-хубаво възприятие “, споделя тя за чувството да спасиш живота на дете.

Колегата й Ерик Джексън, взел участие в потушаването на пожара на 3 януари, прибавя, че се е наложило да заловен още няколко хлапета.

„ Буквално ги улавяхме като топки в мач по американски футбол, родителите им ги мятаха към ръцете ни – беше напряко необикновено “, споделя той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР