Джак Блек пак се прави на клоунХорър режисьорът и провокатор

...
Джак Блек пак се прави на клоунХорър режисьорът и провокатор
Коментари Харесай

Мистерии с прелестната Кейт Бланшет

Джак Блек отново се прави на смешник


Хорър режисьорът и подбудител Илай Рот се протяга към необятната аудитория с премиерното произведение “Мистерията на къщата с часовника ” ( “The House with a Clock in its Walls ”), екранизация по извънредно известната едноименна детска хорър-книжка от 1973 година, написана от Джон Белеърс и илюстрирана от Едуард Гори. Основна актьорска атракция в този филм е прелестната Кейт Бланшет. Джак Блек също е тук и отново се прави на смешник.
 Кадър от кино лентата Кадър от кино лентата
“Мистерията на къщата с часовника ” споделя историята на осиротелия Луис Барнавелт, който би трябвало да отиде да живее при чичо си Джонатан в отегчителен нов град и неговата странна остаряла къща с мистериозно тиктакащо сърце в стените й. Скоро видимо заспалата фасада на града се разсънва за живот, изпълнен с магьосници и вещици, откакто Луис без да желае разсънва мъртвите.

Режисьор на “Мистерията на къщата с часовника ” ( “The House with a Clock in its Walls ”) е Илай Рот ( “Хотелът на ужасите ”, “Лично правораздаване ”), а сюжетът е дело на Ерик Крипки ( “Supernatural ”) по романа на Джон Белеърс, илюстрован от Едуард Гори. В функциите са Джак Блек, Кейт Бланшет, Оуен Вакаро, Кайл Маклоклан, Рене Елис Голдсбери, Колийн Кемп и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР