Дизайнерът Александър Върбанов и стилистката Жени Станчева от "Дитейлс" декорират

...
Дизайнерът Александър Върбанов и стилистката Жени Станчева от "Дитейлс" декорират
Коментари Харесай

Дизайнерът Александър Върбанов декорира хотел Каза Карина в Банско


Дизайнерът Александър Върбанов и стилистката Жени Станчева от "Дитейлс " декорират хотел "Каза Карина " в Банско, видя наш кореспондент.

Те приготвят базата за коледните и новогодишни празници. Тази година са избрали декорация в жанр "Ледена кралица ". Елхата е единствено в бяло и сребристо. Александър Върбанов се постанова измежду топ имената в интериорния дизайн в България. Той към този момент има извоюван приз за най-хубав интериорен дизайнер в страната през 2014 година
Хотел Каза Карина Банско е ситуиран в подножието на Пирин планина, в един от най-красивите и съвременни български ски курорти – Банско. За улеснение на своите посетители, хотелът се намира единствено на 100 метра от началната станция на кабинковия въжен превоз ина 20 минути разходка от живописния център на града.
Уютният 4 звезден хотел работи през цялата година и дава опция да се насладите на спокойна и незабравима почивка през всички сезони на годината.
Предлага богата гама от спомагателни услуги – екскурзии, пикници, колоездене, конна езда, планински преходи и други
За своите бизнес клиенти, Хотел Каза Карина Банско предлага отлични условия за осъществяване на всевъзможен тип фирмени мероприятия като тийм билдинги, семинари, конференции, образования, сватби и други.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР