Диверсанти са взривили железопътен виадукт в района на Акимовка в

...
Диверсанти са взривили железопътен виадукт в района на Акимовка в
Коментари Харесай

Диверсанти взривиха стратегически за руската армия жп мост към Крим |

Диверсанти са взривили железопътен виадукт в региона на Акимовка в окупирания от Русия регион на Мелитопол, заяви локалното издание РИА – Мелитопол. Мостът е по стратегически значимото трасе към Крим, а по тази линия съветската войска си набира оръжие и гориво от полуострова.

Информацията е доказана от Областната държавна администрация в Одеса и от кмета на Мелитопол Иван Фьодоров. В интернет се появиха и фотоси на разрушеното оборудване.

Според представителя на одеската регионална администрация Сергей Батук към 8 сутринта в четвъртък е станало „ самоунищожаване на железопътния мост в Акимовка в Мелитополския регион “.

Различни издания пишат, че гърмежът е провокирал суматоха измежду локалните поданици, регионът е бил отцепен, а съветските военни оглеждали деликатно всеки един автомобил, проверявали велосипедисти и пешеходци.

„ Патриотичното придвижване на нашата територия е доста мощно, всички желаят да живеят в демократична и проевропейска Украйна. Окупаторите мислеха, че като арестуват нашите деятели и водачи, ще могат да пречупят патриотичния дух, само че това не съумя. “ - сподели Иван Фьдоров. Електронното издание ru.espreso твърди, че " във краткотрайно окупирания Мелитопол " работят партизани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР