Третият брат – 27-годишният Росен Б., който е неосъждан, получи

...
Третият брат – 27-годишният Росен Б., който е неосъждан, получи
Коментари Харесай

Осъдиха трима братя във Варна


Третият брат – 27-годишният Росен Б., който е неосъждан, получи наказване 2 години отнемане от независимост с 4-годишен изпитателен период. До присъдите на тримата братя се стигна, откакто те се признаха за отговорни и пожелаха да сключат съглашение с Окръжната прокуратура във Варна, като се отхвърлиха от разглеждане на делото против тях по общия ред и възвърнаха изцяло цената на отнетите движимости на потърпевшите.

Споразумението бе утвърдено от Варненския областен съд и влиза в действие незабавно.

Подсъдимите лишили от владението на трима потърпевши жители персонални движимости, облекла, мобилни телефони, бижута на обща стойност 1583 лв. без единодушието на притежателите, с желание незаконно да ги присвоят. Пострадалите мъже отишли да се изкъпят на топлата вода във Варна. Докато мъжете се къпели, тримата братя отишли до колата им и съумели да отмъкнат облеклата им и други персонални движимости. Минувач видят дейностите на крадците и съобщил на пострадалите. Така тримата братя били заварени на мястото на произшествието. За да запазят владението върху откраднатото, те използвали мощ.

Здравко и Ивайло са осъждани неведнъж. В момента най-големият брат изтърпява наказване отнемане от независимост в пандиза по предишно дейно наказание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР