Burgas24.bg началникът на Пътна полиция“ комисар Неделчо Рачев, уточнявайки, че

...
Burgas24.bg началникът на Пътна полиция“ комисар Неделчо Рачев, уточнявайки, че
Коментари Харесай

Звучен шамар за всички батки, джигити и дрифтаджии! Полицията с крути мерки срещу гонките в Бургас

Burgas24.bg началникът на " Пътна полиция “ комисар Неделчо Рачев, уточнявайки, че нарушителите са хванати по сигнал на охранителни компании.

" Имаме набелязани ограничения и устойчива организация. В последните седмици са открити няколко лица. Те са хванати по сигнал на охранителните компании на обектите, с които сме основали добра организация. Ще използваме всички способи феновете на високите скорости да бъдат открити на място. Ще реагираме по сигнали на охранителните компании и на жители. Решили сме да се борим с този проблем, защото той е с извънредно висока социална заплаха “, безапелационен е комисар Рачев.

По думите му най-сериозни предпоставки за пътно-транспортни катастрофи позволяват водачите от 19 до 27 години, както и водачи със стаж от 1 до 3 години.

Началникът на " Пътна полиция “ комисар Неделчо Рачев приказва още за новаторския способ на работа, включващ ротационен принцип на екипите, за добилата необятна известност " тринога “ и за засилените ограничения по празниците. Всичко това – гледайте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР