Това заяви в интервю за Varna24.bg идолът на млади и

...
Това заяви в интервю за Varna24.bg идолът на млади и
Коментари Харесай

Димчо: Идват добри времена за Варна, имаме си всичко! Успееш ли тук, ще успееш навсякъде!


Това съобщи в изявление за Varna24.bg идолът на млади и остарели фенове на рап музиката, . Как се отразява коронакризата и ограниченията върху шоубизнеса, защо мечтае, какво го стимулира и в каква посока гледа, показа в прям диалог обичаният варненски реализатор.    

" Коронавирусът беше като решето за мощните. Като цяло в България чаках доста по-тежко да ни се отрази, само че виждам, че всички, които бяхме на хип хоп сцената придължихме участия и дори ни стимулира повече. Всички изкараха нова продукция, нови албуми. Когато още веднъж ни пуснаха по участия всичко потегли с цялостна мощ и както досега. Моето виждане е, че никой не се е предал в нашите среди. 

Що се отнася персонално до мен, не мога да скрия, че започнах доста неприятно 2020-та година. Още преди пандемията бях ограбен вкъщи точно на нова година. Всичките ми спестявания бяха задигнати. След месец се роди щерка ми и аз нямах една стотинка. Непосредствено след нейното раждане на 9 март беше разгласен и първия случай на ковид у нас, в Габрово, където беше и първото ми присъединяване след нейното раждане. То по обясними аргументи отпадна. 

Не се отчаях, активизирах се и насочих напъните си към това, което съм развивал в обществените мрежи. Извадих нов албум, приготвих още един, който следва да излезе. 

Така че, макар неприятния старт на предходната година, обстановката около пандемията не ми се отрази неприятно, бях работлив. Кофти е мисълта, че от време на време ще ни отварят и затварят, а основният приход на един реализатор като мен е от участия.

Ситуацията обаче ми даде хрумвания по какъв начин да работя върху портфолиото си и да влагам в други планове, да намеря други източници на приход. Така се вкарах в доста други разнообразни сфери. 

Що се отнася до новите ограничения и разпореждания заведенията да работят до 23 часа, за мен не е проблем да пея до 23 часа, дори е супер. Защото ние до момента сме работили от два до пет и то в други градове, като сложим пътуването, е убийствено.

За самите питейни заведения и клубове обаче това работно време надали е ок. Ограниченията в работното време ще доведат до понижаване на потреблението и клиентите, това рефлектира върху приходите и по веригата понижават и нашите участия. Когато заведенията не могат да ни покрият хонорарите, следва ние да смъкваме цените, с цел да оцеляваме. Така няма по какъв начин да сме удовлетворени от това, че си слагаме живота в един куфар и пътуваме, че даваме всичко за тази кариера, лицето, персоналното пространство...Отразява се и на творчеството, не правиш яки песни да им е готино на хората, ами текстовете стават малко по-тежки и тревожни, повече въпроси слагат.

Дали съм посветил ария на ковид ли? Достатъчно шедьоври имаше, няма потребност. Иначе тематиката участва и при задграничните реализатори, употребяват ковид в словосъчетания, като метафорки. Но цяла ария няма. Иначе всичко е ковид, на улицата диалозите сред хората, в новитие, тъй че не, няма да посветя ария на това.  

Питаш ме накъде от тук нататък? Най-важното за мен е, че очаквам второ бебче след месец, тъй че екшъна ще е двоен. Мислите ми от тук нататък са да осигуря непоклатимост и сигурност за фамилията си. Когато разбрах, че ще имам и наследник, седнах вечерта на мрачно самичък и пренаредих целите си. 

Какво е моето обръщение ли? Дръжте се хора! Мисля, че за Варна следват доста положителни времена откъм бизнес, стопанска система. Аз съм оптимист, макар, че дупките са още там, зимата е тежко, само че всички желаят да са във Варна през лятото и освен. Имаме всичко нужно, с цел да успеем тук. Останете и направете това, което желаете! Ако съумеете тук, ще съумеете на всички места! ", съобщи Димчо.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР