Дистанционното обучение е изключително добра алтернатива. При необходимост сме готови

...
Дистанционното обучение е изключително добра алтернатива. При необходимост сме готови
Коментари Харесай

Таня Михайлова: Учителите в по-рискова възраст ще бъдат ваксинирани първи

Дистанционното образование е извънредно добра опция. При нужда сме подготвени при всеки един миг да превключим на дистанцинно образование.
Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV заместник-образователният министър Таня Михайлова, разяснявайки връщането на учениците до 4. клас в класните публикации, както и отварянето на детските градини и яслите.
По думите на Михайлова оставането единствено пред компютъра се отразява на душeвността на децата. Зачестяват сигнали от родители към нас, че децата са по-притеснени, по-чувствителни на тематиката. Не би трябвало да се наслагва виновност върху децата, уверена е Михайлова. 
 В детските градини и учебните заведения не трябва да отиват заболели деца или със признаци В детските градини и учебните заведения не трябва да отиват заболели деца или със признаци
" Трябва всички да сме доста виновни. Към родителите на учениците, на дребните деца: Щом има някакви признаци не се чувстваш добре, л...
Веднага откакто се имунизират медиците, учителите са във вторатата предпочитана група за имунизиране, разясни Таня Михайлова, като уточни, че ще се стартира с учителите, които са в по-рискова възраст. По думите на заместник-министъра е доста значимо да има информация за имунизацията. 
Стана ясно, че след 18 януари ще се преглежда въпросът по кое време огромните възпитаници ще се върнат в класните стаи.
Темата продължава.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР