Дискусия на тема Среща на бизнеса в Пловдив и региона“

...
Дискусия на тема Среща на бизнеса в Пловдив и региона“
Коментари Харесай

Организират дискусия за развитието на икономиката в Пловдив и региона

Дискусия на тематика " Среща на бизнеса в Пловдив и района “ провежда в. " Капитал “, а Община Пловдив е съорганизатор. Тя е част от плана " Капитал Градове “ и ще се организира на следващия ден в 10.30 ч. Участие в нея ще вземе зам.-кметът с сектор “Образование, бизнес развиване и европейски политики " Стефан Стоянов.

Платформата цели да бъдат извършени полемики за развиване на локалните стопански системи на значимите градски центрове на България и се състои от поредност специфични районни издания и полемики с бизнеса и локалната власт.

" Среща на бизнес в Пловдив и района “ ще се състои в границите на два дискусионни панела с локалната власт и бизнеса от района.

Ще бъдат разисквани редица тематики, измежду които по какъв начин ще продължи ускорението на стопанската система на Пловдив, по какъв начин се развиват фамилните бизнеси в района, какво прави Пловдив прелъстителен за живот, по какъв начин той съумява да конкурира София в очите на вложителите. Дискусията ще бъде предавана онлайн.  

В полемиката ще вземат присъединяване още и изпълнителният шеф на " Кимкооп холдинг " Калин Георгиев, комерсиалният шеф на " Макском " Николай Виденов, шефът на офис на Modis Bulgaria в Пловдив Борис Сарабеев, съсобственикът на заведенията за хранене " Паваж " и " Съборна 24 " Райчо Марков и други.  

Тази седмица Община Пловдив бе сътрудник на още едно събитие на в. " Капитал “ – конференцията NET ZERO Economy, чийто фокус е построяването на нов вид стопанска система с ниски въглеродни излъчвания. Участие в нея взеха компании от Пловдив и Тракия икономическа зона, които имат проекти до 2040 година да основат първата въглеродно неутрална индустриална зона.

По време на конференцията бяха прегледани още тематики като въвеждането на по-чист и по-екологичен превоз и вложение в готови за бъдещето бизнес модели и основаване на условия за резистентен напредък и други.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР