Диско легендите Boney M идват в България специално, за да

...
Диско легендите Boney M идват в България специално, за да
Коментари Харесай

Boney M пеят в мюзикъла Оркестър без име

Диско легендите Boney M идват в България особено, с цел да се включат в най-големия български мюзикъл, юридически в миналото у нас ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. Така с изключение на да се наслаждения още веднъж на извънредно въздействащото театрално-музикално зрелище на 28 април, публиката в Арена Армеeц ще има и невероятната опция да чуе онлайн една от най-емблематичните диско групи на 80-те.

Boney M и звездата на групата – невероятната Шейла Боник, персонално ще изпеят едно от паметните си части от далечната 1976 година – „ Sunny “, което по принцип е включено в сюжета на въздействащия театър. Уникалното осъществяване на великите диско икони в София в композиция с брилянтната игра на впечатляващия актьорски състав, удивителната сценография и хореография, безспорно ще трансфорат второто зрелище на мюзикъла в едно от най-запомнящите се и грандиозни събития у нас.

С присъединяване на Мария Илиева, Георги Мамалев, Катерина Евро, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова в ролята на Рени, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова – заповядайте и още веднъж преживейте мощните страсти и магията, наречена ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. #ОСТАВАМЕ

тагове Boney M оркестър име
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР