Диско легендата Прешъс Уилсън ще бъде голямата звездна в Новогодишната

...
Диско легендата Прешъс Уилсън ще бъде голямата звездна в Новогодишната
Коментари Харесай

Прешъс Уилсън и Жечка Сланинкова ще подпалят сцената за ЧНГ в Бургас

Диско легендата Прешъс Уилсън ще бъде огромната звездна в Новогодишната нощ в Бургас. Тя идва в компанията на две бек вокалистки и своя управител по покана на Община Бургас. Публиката ще чуе най-големите шлагери на музикалната хала от работата ѝ с групи като Eruption и Boney M, както и от времето на соловата ѝ кариера.

Община Бургас и кметът Димитър Николов канят поданици и посетители на града да се повеселят дружно на площада в новогодишната нощ. " Беше сложна година. Нека я изпратим с усмивка, а новата да посрещнем с вяра и заредени с добра сила ", споделят уредниците.

Както на Никулден, по този начин и на 31 декември главните празнични събития в Бургас ще на сцената на пл. „ Тройката “, покрай градската коледна елха. Там през целия месец има занаятчийски базар и къщички, в които се продават храна и вино.

Началният час на празничния новогодишен концерт е 22.30. Тогава ще стартира подгряващ сет на бургаския диджей Simon Keye.

В среднощ ще има празничен фойерверк и ще прозвучи химнът на Република България.

След това на сцената ще излезе оркестър „ Странджа Бургас “ със солист Жечка Сланинкова. Под звуците на обичани национални песни на площада ще се извие обичайното българско хоро.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР