Discordia е увеличила броя на тежкотоварните си автомобили от най-ново

...
Discordia е увеличила броя на тежкотоварните си автомобили от най-ново
Коментари Харесай

Discordia купува 280 нови камиона до края на годината

Discordia е нараснала броя на тежкотоварните си коли от най-ново потомство, които дават отговор на всички условия за коли от стандарт Евро-6, със 100 броя през последните шест месеца и по този начин те са достигнали общо количество от 600 броя. До края на годината водещата компания в региона на превоза и логистиката възнамерява да влага в още 180 нови камиона, а до 2022 година да разполага с общо 1400 транспортни средства.

"За нас е огромно достижение да сме единствената компания в страната с автопарк от над 600 високотехнологични тежкотоварни автомобила по стандарт Евро-6. Discordia ще продължи да бъде измежду водещите превозвачески компании компании на пазара и да способства за развиването на превоза и спедицията ", разяснява Христо Христов, изпълнителен шеф на компанията.

B ĸpaя на предходната година от сдружението оповестиха, че ще влагат 350 милиoна лв. в своя бизнес и че ще наемат 1800 нови чиновници в границите на 5 години. Ръководството на Discordia заяви, че чака приходите им да надвишават 346 милиона лв. до ĸpaя на 2022 година.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР