Двойка сподели какво всъщност е животът да живееш извън мрежата

...
Двойка сподели какво всъщност е животът да живееш извън мрежата
Коментари Харесай

Двойка напусна града, за да живее в „спокойно“ блато и да яде „най-големите плъхове някога“ за вечеря

Двойка показа какво в действителност е животът да живееш отвън мрежата в замяна, заобиколен от алигатори и би трябвало да пируваш с гризачи.

Тара и Кийт Годет обичат да прекарват времето си в отдалечения си дом в блатата на Луизиана, където снимат и готвят диви животни за вечеря, прекарват дните си в лов на риба и се поливат с мътна вода за душ. Те виждат змии и алигатори „ на всички места “ и могат да се придвижват единствено пешком или с лодка – регионът е толкоз далечен, че не може да се стигне с коли.

Двойката, която споделя, че работи в петролната промишленост, не се тревожи за престъпността на залива. Разделят времето си сред плаващата къща и различен дом в Хума поради работните си графици - само че в случай че можеха, щяха да живеят на цялостен работен ден в блатото. Кийт сподели: „ Това е Божията страна, по тази причина прекарваме толкоз доста време тук. За нас е доста удовлетворяващо да можем да хванем храната ви, да се върнете в лагера си, да я сготвите. Просто още един ден в блатото. “

Тара добави: „ Много хора, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР