Собственик на куче смяташе, че любимият му миниатюрен шнауцер е

...
Собственик на куче смяташе, че любимият му миниатюрен шнауцер е
Коментари Харесай

Собственик на куче претърпя фрактура на палеца след жестоко нараняване, което го накара да се страхува, че домашният любимец ще умре в оръжие

Собственик на куче смяташе, че обичаният му дребен шнауцер е „ на път да почине “, откакто беше атакуван от две кучета при брутална офанзива в средата на улицата.

Гари Дейвидсън реши да заведе кучето си Роско на разходка из Белсмир, на към 20 благи северозападно от Глазгоу, само че когато навлязоха в близката задънена улица, две кучета от вида на личния състав се втурнаха към тях. 47-годишният мъж гледа с смут по какъв начин кучетата забиват зъбите си в Роско.

Роско беше ухапан по главата, шията, краката, опашката и ушите му останаха щедро кървящи, до момента в който Дейвидсън самоуверено се опитваше да води домашния си любим надалеч от кучетата. Кучетата, които нямаха нашийници, нападнаха Дейвидсън, оставяйки го със съществени следи от ухапвания по ръцете.

„ Имаме постоянен маршрут и ненапълно оставих Роско да води пътя “, сподели той пред GlasgowLive. „ По време на разходката влязохме в избран регион, който е задънена улица. С крайчеца на окото си видях две кучета да се втурват към нас. “

„ Те з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР