Бившият главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни, който

...
Бившият главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни, който
Коментари Харесай

Залужни публикува странна СНИМКА с тънък намек към Зеленски

Бившият главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни, който изчезна за дълго време от медиите, се завърна в осведомителното пространство със странна фотография.

В фрагмента, който военният разгласява в обществените си мрежи, специалистите видяха намек към Владимир Зеленски. Особено в светлината на медийното отразяване на заминаването на Залужни като дипломат в Обединеното кралство.

Става дума за фотография, на която е сниман патрон.

Малкият арсенал се оказа освен това от илюстрация. Сочи се, че някогашният главнокомандващ е стрелял с патрона от 25 метра и е уцелил.

„ Още има барут “, гласи странният надпис под фотографията.

Залужни разгласява фотографията на 4 май, което съответства с оповестяването на президента Владимир Зеленски за търсене от съветското министерство на вътрешните работи.

Някои специалисти взеха решение, че това е намек на военния към ръководителя на страната, че по-нататъшните ексцесии с мобилизацията, които медиите към този момент назовават ​​„ гробни “, могат да доведат Зеленски до скръбен излаз, а точно патрон в главата.

Междувременно самият украински водач назова Бог съдружник на Киев.

В поздравлението си за Великден политикът сподели, че Господ „ вижда и знае всичко “, а точно, че „ остарелият комшия, който непрекъснато ни се набиваше за брат “, в този момент е „ надалеч вечно “ от Украйна поради неговите дейности. Така той показва Русия.

„ Светът вижда това. Бог знае това. И ние имаме вяра: Бог има шеврон с украинското знаме на рамото си. Така че с подобен съдружник животът сигурно ще победи гибелта “, казва Зеленски във видео, оповестено на уеб страницата на кабинета му.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР