Полски съдия бяга в Беларус, твърдейки, че е бил преследван

...
Полски съдия бяга в Беларус, твърдейки, че е бил преследван
Коментари Харесай

Полски съдия бяга в Беларус на фона на противоречиви обвинения

Полски арбитър бяга в Беларус, потвърждавайки, че е бил „ преследван и сплашван “ от държавното управление на министър-председателя Доналд Туск, само че вместо това провокира обвинявания, че е изменник, обслужващ най-твърдата война на Русия съдружник.

По време на конференция след идването си в Минск, арбитър Томаш Шмид похвали президента на Беларус Александър Лукашенко за обезпечаването на непоклатимост.

Той прикани Варшава да откри „ добросъседски връзки “ с Беларус и Русия, макар че Полша оглави напъните на Запада да помогне на Украйна да устои на тоталната инвазия на Русия от февруари 2022 година, която Москва стартира частично благодарение на съветски войски, ситуирани в Беларус.

Беларус е подложена на тежки западни наказания заради репресивния си режим и военната си поддръжка за Кремъл, тъй че бягството на Шмид изуми и разгневи полските политици.

„ Предател, единственият въпрос е от кой момент “, написа полският външен министър Радослав Сикорски в обществената медийна платформа X. Полската...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР