Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс открито приветства предполагаемия вътрешен раздор

...
Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс открито приветства предполагаемия вътрешен раздор
Коментари Харесай

Шефът на щатското разузнаване Уилям Бърнс: Имаме исторически шанс да вербуваме шпиони в Русия

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс намерено приветства хипотетичния вътрешен разкол в Москва, признавайки, че неговото ведомство " има исторически късмет да вербува шпиони и подкопава властта на Путин ".
В лекция пред английската фондация " Дичли " Уилям Бърнс съобщи: " Недоволството от войната ще продължи да изтезава съветското управление. Това неодобрение ни дава опция, която се появява един път на потомство ".
Бърнс разгласи, че Централно разузнавателно управление на САЩ започва канал в Телеграм, с цел да набира офицери, държавни чиновници и учени, които могат да дават разследваща информация за съветското управление и стопанската система на федерацията. " Имахме 2,5 милиона гледания през първата седмица и сме доста отворени за бизнес ", сподели той.
Най-важната задача на Централно разузнавателно управление на САЩ бе да разкрие мисловния развой на водачите на двете страни, написа " Нюзуик ", базирайки се на анонимни източници в разузнаването. " Трябваше да работим интензивно, с цел да разберем какво се случва в главите на Путин и Зеленски ". 
По информация на изданието, щатското разузнаване употребява Полша като център за връзка с сътрудниците си в Русия и Украйна.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР