Директорът на спортната администрация на шампиона Лудогорец Георги Караманджуков обяви

...
Директорът на спортната администрация на шампиона Лудогорец Георги Караманджуков обяви
Коментари Харесай

Лудогорец се похвали с финансови успехи

Директорът на спортната администрация на първенеца Лудогорец Георги Караманджуков разгласи пред публицисти миналата 2023 година като една от най-успешните в историята на клуба. Разградчани регистрират няколко доста мощни прехвърлянето, както и увеличени доходи от европейските шампионати.
" Януари 2023 година започнахме с доста контузени играчи и се принудихме да взимаме в последния миг футболисти. Спечелихме сложна, само че сладка шампионска купа. След малко съмнение в нашето състезание и в Европа, имахме удоволствието в последните 50 дни да забележим Лудогорец подобен, какъвто желаеме, който се харесва на хората, а и на притежателите. В сложните моменти притежателите ни имаха вяра, бяха зад нас и изпратихме една от най-успешните години в историята на Лудогорец.
Георги Дерменджиев съумя да върне доверието и вярата в качествата на футболистите, тъй като те ги имат. Отборът направи съвършен край на 2023 година
Лудогорец постоянно е имал най-хубавите футболисти. От последните 5-6 изходящи прехвърлянето, само нашите съумяват да се приспособяват на доста високо равнище. Каули и Сантана са в топ 5 на халфовете в Бразилия. Вижте какво прави Тиаго, Кирил Десподов - също, той няма потребност от показване. Но и без тях Лудогорец откри своето лице и се надявам, че дружно с треньорския щаб ще реализираме дилемите пред тима ", добави босът.
Той изясни неуверените игри през есента с отмалялост, натоварване и мудна акомодация на новите. " Ние все едно сме изиграли още едно състезание. Имаме 12 мача повече от третия тим, а се задържахме на всички фронтове, и то сполучливо.
Може би тази година е най-успешната в историята на Лудогорец във финансов проект поради продажбите на играчи и успехите в последните три мача в Европа. С прехвърлянето на Тиаго се видя, че Лудогорец продава доста скъпо. Постоянно на старши треньора се дават профили на футболисти съгласно условията му. Длъжни сме да съблюдаваме и финансовия феърплей. Поради непрекъснато присъединяване в груповата фаза на Европа сме под непрекъснат тримесечен мониторинг. Има интерес към наши футболисти от български тимове, само че не желая да приказвам авансово. Не продаваме непременно. Няма формален интерес от Гьозтепе към Доминик Янков ", сподели Караманджуков и добави, че само разградчани могат да си създадат шампионата мъчно.
" Направихме задоволително неточности против тимове, които са доста под нашето равнище. За нас е значимо до каква степен ще продължим в Европа и за купата ", приключи спортният шеф.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР