Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров отново започна да обижда непознати

...
Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров отново започна да обижда непознати
Коментари Харесай

Срам и позор! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров продължава да обижда непознати хора във фейсбук /доказателства/

Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров още веднъж стартира да наскърбява непознати хора във фейсбук, видя организация BulNews.
Преди към месец медията ни пусна материал за непристойните дейности на началника в обществената мрежа.



След нашата обява избухна голям скандал, след който от здравното министерство принудиха своя зависещ да изтрие обидите и да се въздържа от сходни дейности в бъдеще.



Шило в торба обаче не стои. Орлин Димитров устоя 2-3 седмици и още веднъж стартира да сипе обиди против свои съперници в другите фейсбук групи.
Този път той „ избухна “ във „ Всички от жк. Дъбника “ на едно място “. Пред дни там той е качил пост за своя министър, чиято единствена цел е да му се подмаже, с цел да си резервира работата. Веднага изпод консуматор е написал отрицателен коментар за обявата, което е запалило късия „ фитил “ на Орлин Димитров. Шефът на РЗИ-Враца незабавно е засипал с обидни думи своята съперничка, която явно не познава. Дамата е наречена „ Глупава “ единствено тъй като не е съгласна с налаганите тези от държавния служител.
Агенция BulNews изчака назначението на новото служебно държавно управление, с цел да изпрати подробни сигнали до президента Румен Радев, премиера Стефан Янев и здравния министър Стойчо Кацаров. И тримата ще бъдат осведомени в елементи с личността и общественото държание на към момента шефа на РЗИ Орлин Димитров. Обществеността във Враца с всеки минал ден се убеждава, че неговото предопределение отпред на здравната ревизия е една от огромните кадрови неточности на служебното държавно управление. Слава Богу, това елементарно може да се поправи…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР