Директорът на РЗИ-София Данчо Пенчев обяви, че се работи по

...
Директорът на РЗИ-София Данчо Пенчев обяви, че се работи по
Коментари Харесай

След сблъсъците между лични лекари: РЗИ обеща да реши проблема, но не каза как

Директорът на РЗИ-София Данчо Пенчев разгласи, че се работи по разрешаване на проблемите с подаването на ваксини към персоналните лекари, без да даде съответни обещания по какъв начин ще вкара ред в скупчванията на хората. Това се случи на днешния постоянен брифинг на здравните управляващи.
Пенчев упрекна за срамните подиуми двама-трима нападателни лица. Той даже отхвърли да има опашки, макар че протичащото се всяка седмица пред инспекцията е обществено притежание.
" Не сме върнали нито един персонален доктор, макар че се е налагало да работим до 21 часа ", твърди Пенчев. Вместо него министърът даде обещание от 10 май в електронната система да има модул за заявяване на ваксини от персоналните лекари.
Зелени коридори
 Ангелов: Решението за доставка на съветската ваксина е незаконно Ангелов: Решението за доставка на съветската ваксина е незаконно
Вчера беше взето решение да стартираме договаряния за доставка за съветската ваксина. Това е извънредно притеснително и незаконно реш...
Зелените коридори, които отварят от на следващия ден ще бъдат преобладаващо с рнк ваксини, най-много " Пфайзер ", сподели от своя страна здравният министър Костадин Ангелов .
Коридорите ще работят до 9 май. Ако увеличим темпа на имунизиране, още в края на юни можем да реализираме групов имунитет . При настоящия ритъм тази цел ще е реализирана през август.
От 10 май ще бъде отворена електронната система, като ще има избор на ваксина.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР