Директорът на ГДГП главен комисар Антон Златанов прие дарение от

...
Директорът на ГДГП главен комисар Антон Златанов прие дарение от
Коментари Харесай

Гранична полиция“ получи дарение за противодействие на трафика на хора

Директорът на ГДГП основен комисар Антон Златанов одобри подаяние от интернационалната неправителствена организация „ Операция под земята железопътен път “. Дейността на тази американска организация е отдадена напълно на битката против трафика на хора и детската употреба, като за задачата тя взаимодейства с правоприлагащи служби по целия свят.

Ключовете за автомобилите бяха връчени на публична гала на шефа на Групово дело „ Гранична полиция “ от Анн Хърст, представител на организацията. На събитието участва и Джаред Гаст - аташе и представител на американската работа за митническа и гранична защита в посолството на Съединени американски щати в София, оповестиха от МВР.

Главен комисар Антон Златанов изтъкна, че противодействието на трафика на хора е един от целите за Групово дело „ Гранична полиция “ и чиновниците постоянно реализират оперативно-издирвателна активност по предварителна защита, попречване, секване и откриване на лица и групи, извършващи трафик на хора. Подчерта, че дарението ще увеличи опциите им за реализиране на задачите, свързани с ефективното противодействие на това закононарушение.

Анн Хърст съобщи, че трафикът на хора е интернационален проблем и задачата на нейната организация е подкрепяне на построения потенциал в Гранична полиция за противодействие на този тип незаконна активност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР