Директорът на детско-юношеската школа на Славия Ангел Славков отхвърли твърденията,

...
Директорът на детско-юношеската школа на Славия Ангел Славков отхвърли твърденията,
Коментари Харесай

Директорът на Академия Славия отхвърли твърденията за агресивно поведение срещу юноши на Лудогорец

Директорът на детско-юношеската школа на Славия Ангел Славков отхвърли изказванията, че по време на мачовете против Лудогорец в Елитните групи до 15 и до 17 години е имало " проблеми " с публиката. Спекулациите са, че юношите на разградчани са били целени с предмети от трибуните.
 Лудогорец удари Славия при U15 Лудогорец удари Славия при U15
" Като шеф на Академия Славия желая да опровергая информациите от вчерашния ден за проблеми на нашия стадион. Срещите от 26-ия кръг в Елитните групи до 15 и 17 години, играни на 30 април против тимовете на Лудогорец, минаха при естествена конюнктура и охранявани от компания Ипон. В нито един миг не се наложи интервенция на хората, следящи за спазването на реда ", съобщи той в изявление, оповестено на клубния уеб страница.
 Лудогорец с победа над Славия при U17 Лудогорец с победа над Славия при U17
" Единственият проблем беше тежката травма на нашия футболист Александър Сребров. Той беше откаран с кола за спешна помощ в " Пирогов ", където се оказа, че е със счупени ребра. В момента Сребров е в реанимация след претърпяната сполучлива намеса. Благодарим на лекарския екип за бързата реакция. Чакаме Алекс бързо да се възвърне и още веднъж да облече белия екип ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР