Дионтей Уайлдър потвърди, че се завръща на ринга. Американецът не

...
Дионтей Уайлдър потвърди, че се завръща на ринга. Американецът не
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър се завръща на ринга! Ето кой е следващият му съперник

Дионтей Уайлдър удостовери, че се завръща на кръга. Американецът не се е боксирал откогато бе нокаутиран в 11 рунд от огромния противник Тайсън Фюри през октомври предходната година. Мнозина даже смятаха, че Бронзовия бомбардировач ще се отдръпна от спорта, само че той удостовери за срещата с Роберт Хелениус на 15 октомври в Бруклин.

„ Пътешествието е дълго за мен, само че продължава “, разгласи Уайлдър.

„ Много пъти мислих дали да се върна на кръга или да остана надалеч от него. Когато получих статуята в родния си град и видях толкоз доста хора да идват и да честват със фамилията ми, видях тези страсти, по какъв начин зрели мъже плачат и настояват, че аз съм същинския крал, това ме накара да усещам, че работата ми не е приключена “.

View this post on Instagram
A post shared by Deontay Wilder (@bronzebomber)

„ Ето ме още един път. Гледам към завръщането на кръга. Чакам да се върна в „ Баркли Сентър “, място където направих някои от най-зрелищните си нокаути. Място, което дефинирам като втори дом. Време е още веднъж за работа “, добави Уайлдър.

View this post on Instagram
A post shared by Ilies Mkt (@ilies.mkt)

Бронзовия бомрабдировач е на 36 година и имаше три тежки мача с Фюри.

Първият бе избран като тъждество, а втория и третия бяха извоювани от британеца. Въпреки това Уайлдър си остава кандидат №1 в ранглистата на WBC.

Роберт Хелениус е на 38 година и завоюва последните 3 мача. Той обаче няма опит от мачове в Съединени американски щати, множеството от кариерата на шведа мина в Европа.Мачът е последна елиминация за купата на WBC, която сега се държи от Фюри. Той обаче разгласи, че се пенсионира и има до 26 август време да удостовери. Ако това се случи може да има смяна на статута на багра сред Уайлдър и Хелениус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР