Динко Вълев, известен като ловецът на бежанци, е задържан от

...
Динко Вълев, известен като ловецът на бежанци, е задържан от
Коментари Харесай

Динко Вълев е арестуван за агресивно поведение към просяк, заснето на видео

Динко Вълев , прочут като " ловецът на бежанци ", е арестуван от полицията в Несебър поради нападателно държание към мъж, който се показва за неработоспособен, с цел да проси пред хипермаркет в Равда .

Новината заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас , представена от. По случая е формирано досъдебно произвеждане за хулигански дейности.

Полицията в Бургас се е самосезирала по случая от. На него се вижда по какъв начин 36-годишният мъж от Ямбол блъска, плюе и удря пестник на представящия се за неработоспособен мъж. Видеото е снимано от човек, който евентуално е бил дружно с Динко, тъй като е качено от самия него в профила му в Инстаграм.

Вълев е арестуван за период от едно денонощие. Към момента продължава работата по определяне на самоличността на просещия мъж, търсене на очевидци на хулиганските дейности, както и на индивида, който е снимал клипа. По случая е сезирана и Районната прокуратура в Бургас .

Освен като " ловджия " на незаконни имигранти в Странджа, Динко от Ямбол е прочут и като някогашен участник в телевизионното шоу " Биг брат ".

Наскоро името му още веднъж се завъртя в общественото пространство, откакто тир, благосъстоятелност на неговото сдружение “Бозав ” ЕООД, провокира злополука на Автомагистрала " Тракия ", рани четирима души и блокира придвижването за 14 часа.

Проверка на Свободна Европа тогава удостовери, че техническият обзор на камиона е изминал, липсва му наложителната по закон застраховка " Гражданска отговорност " и има неплатени санкции. Справка за другите камиони, благосъстоятелност на компанията на Вълев , сподели, че те също постоянно пътуват без винетка или нямат платени застраховки.

През 2020 година " Бозав " ЕООД е санкционирана, защото е употребила собствен парцел, с цел да складира боклуци, без да има позволение за това. Вълев апелира. Регионална инспекция за опазване на околната среда Стара Загора регистрира, че на „ Бозав ” ЕООД е наложена глоба за 7500 лева за “неизпълнение на условия от издадените разрешителни документи ”.

Още през декември 2021 година, когато Динко “залови ” поредна огромна група мигранти,, че той работи с полицията и държавни органи, защото дейностите му останаха несанкционирани. Впоследствие се разраства активността на неговата Пътна помощ - камионите му са съвсем на всяка огромна злополука и в близкия район на Ямбол, и чак до Русе, като работата ѝ е отразена в районни медии и канали в Ютюб.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР