Динко Вълев алармира за педофил, който примамва малки деца с

...
Динко Вълев алармира за педофил, който примамва малки деца с
Коментари Харесай

Динко Вълев бие аларма: Пазете дечицата си от този! Предлага пари и играчки, в замяна иска…

Динко Вълев сигнализира за педофил, който примамва дребни деца с играчки и дарове, а в подмяна желае да ги обарва. Прочутият ловджия на бежанци не за първи път алармира за мъж, който се възползва от малолетни деца в подмяна на полови облаги.
„ Този мъж дърпа дребни деца, предлага им пари и играчки с цел да го обарват. Ще бъде осъден доста! 0895702261 е неговият телефон, от Шумен е лицето “ – написа Динко и споделя фотография на мъжа.
Ямболията неотдавна бе задържан поради реакцията му против привиден бедняк пред супермаркет в Равда. Динко разобличи сякаш сакатия мъж, само че прояви ужасна експанзия поради, което бе арестуван и измамен под отговорност.
Покрай този случай се подвигна сериозен медиен звук и полицията разруши бандата с просяци. Оказа се, че престъпно проявеният бургазлия Бяндо Милев е работил с двама несретници, които му отчитали парите от милостиня – по 50 % от направеното. Просяците изработвали по 300 лв. дневно, сочат техните самопризнания от досъдебното произвеждане, предава Лупа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР