Динамиката на жилищния пазар в София вече определи новите тенденции

...
Динамиката на жилищния пазар в София вече определи новите тенденции
Коментари Харесай

Строителният гигант Планекс започва нов жилищен комплекс в София

Динамиката на жилищния пазар в София към този момент дефинира новите трендове в търсенето и предлагането. Качественото строителство и вниманието към заобикалящата среда през днешния ден са водещ аршин при избора на жилище. Приоритетни са планове, които облагородяват околната среда и развиват като цяло градското пространство, за сметка на капиталови и строителни планове, които целят единствено продажбата на жилища.

Цената към този момент не е водеща, водещ е продуктът и селективният метод към реализацията му според от местоположението и средата. Търсят се решения за по-голяма етажна височина, по-големи площи на стаите, по-добра архитектура като цяло и по-комфортна среда.

Но по какъв начин потребителят може да се ориентира на кого да се довери измежду множеството оферти на пазара? Сигурен метод е да се залага на потвърдили се през годините с качеството си и архитектурния си метод компании, които преценяват всеки нов артикул по отношение на местоположението му и потребността на хората от уютни жилища, удобни общи елементи и подобаваща за отмора околна среда.

Новият план на " Планекс " в гр. София - " Сънденс Резиденс " - е съвременен жилищен комплекс, ситуиран в динамично развиващия се столичен квартал " Манастирски ливади " (запад), с отзивчиви, осигуряващи пряк достъп до по-голямата част от града пътни артерии. С автомобил се доближава до центъра на града за по-малко от 15 минути, с помощта на една от най-бързите пътни артерии - бул. " България ". Изключително огромно улеснение е и лесната връзка с Околовръстен път, който обезпечава пряк достъп до по-голямата част от града и до автомагистралите " Тракия " и " Струма ".

Районът е прочут със характерен микроклимат, чист въздух, тиха и спокойна атмосфера. Разположен е покрай живописната резиденция " Бояна " и ски лифтовете на Витоша. Инфраструктурата е доста добре проведена, като на пешеходно разстояние от " Сънденс Резиденс " са Мол " България ", ресторант " Виктория ", магазин " Била ", детски градини, учебни заведения и МБАЛ " Св. София ".

" Сънденс Резиденс " е 6-етажен жилищен комплекс, планиран по отношение на близките здания, тъй че да се получи естествено усамотение от градския звук. От комплекса се разкрива гледка към красивите скатове на Витоша. В постройката са проектирани 83 жилището с повърхност от 60 до 198 кв.м, под земята и открит паркинг, и 4 магазина на приземните равнища. Предвиден е богато озеленен вътрешен двор с водно огледало, зони за отдих и детска площадка. Комплексът е от затворен вид, обезпечен е професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска работа и видеонаблюдение, настояща техническа поддръжка на общите елементи, всекидневно разчистване, сезонно озеленяване, обезпечаване на техническа редовност на всички съоръжения и други. Комплексът ще посрещне своите жители през есента на 2019 година

На съразмерен живот в ритъма на слънцето ще се любуват бъдещите жители на " Сънденс Резиденс " - организиран и спокоен ъгъл в забързания столичен живот. Изложението на жилищата е напълно изток-запад - заран постройката " посреща " слънцето, а вечер го " изпраща ".

Комплексът е една добра проява на новата наклонност, която извежда селективния метод към продукта като водещ за сектора. Не самоцелното строителство, а положителната преценка на мястото и средата на капиталовите планове е тази, която основава ново качество на живот.

Информация за продажбата на жилища може да получите на тел. 088 747 7755, ел. поща [email protected] или на https://realtyplanex.com
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР