Димо Алексиев смяташе, че всички жени ще му падат в

...
Димо Алексиев смяташе, че всички жени ще му падат в
Коментари Харесай

Пълен нещастник! Димо Алексиев заряза Ана и сега тя се радва на семейна идилия, а той тъне в посредствен живот

Димо Алексиев смяташе, че всички дами ще му падат в краката и по тази причина отхвърли да бъде единствено с една. Преди години той заряза колежката си Ана Топалова с невръстно дете на ръце и през днешния ден грешката му лъсна.

Догодина артистът ще закове 40 година, а не наподобява да е постигнал щастието, за което всеки мечтае. Истинската обич все му убягва, живее настрана от детето си и го вижда от дъжд на вятър, а и кариерата му след „ Откраднат живот “ не е кой знае какво.

В същото време Ана си уреди доста добре живота. Тя се омъжи за известния пианист и композитор Минко Ламбов и неотдавна го подари с дете.

Семейната идилия в дома им се вижда с просто око. Двамата са доста щастливи дружно, а Минко превъзхожда Димо в пъти. Той е наследник на фамозния диригент Кирил Ламбов и е измежду интелектуалците в страната. За разлика от пияндето Димо.

Припомняме, че Алексиев заряза Ана поради жена на име Анджела, с която изкара бурна обич. Ангелът му се оказа доста слаб, тъй като той се залюби с Анджи още до момента в който актуалната му половинка беше бременна.

Актьорът по този начин и не подписа брак с нито една от дамите в живота си. Той се прави на съперник на сватбите, само че истината е, че не може да си разреши да извади голяма сума за обилната женитба, която човек като него би трябвало да вдигне. Затова избира да се прави, че не желае да се дами.

Посредствеността на Димо проличава освен от екрана, само че и в живота. Той не може да задържи никоя жена и води извънредно лекомислен за възрастта си живот. Пие като смок, пуши като комин и върви по дами като Благо Джизъса, което е присъщо на малчуган, само че не и на съвсем 40-годишен мъж, който има дете.

С възрастта даже към този момент не е толкоз вървежен измежду дамите и е почнал да смъква летвата, единствено и единствено някоя да му пусне. Това се вижда по тези, с които е бил видян.

Източник: Галерия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР