Димитър Васев вече не е треньор на столичния Септември, съобщи

...
Димитър Васев вече не е треньор на столичния Септември, съобщи
Коментари Харесай

"Септември" освободи Димитър Васев след четири загуби в първите пет мача

Димитър Васев към този момент не е треньор на столичния " Септември ", заяви шефът на клуба Кристиян Добрев. Опитният експерт е освободен след четири загуби в първите пет кръга за сезона.

Столичани победиха само " Пирин " като посетител и загуби всичките си мачове у дома.

" Мога да потвърдя, че Димитър Васев не е отпред на тима. Предприемаме рокада на треньорския пост поради незадоволителните резултати от началото на сезона. Трябваше да вземем ограничения и мисля, че то ще е за положително на тима като цяло ", сподели спортният шеф на новаците Кристиян Добрев в ефира на " Дарик радио ".

За нов треньор се спряга Николай Митов, който преди 20 дни беше освободен от " Левски ". Все още обаче няма публично удостоверение от клуба.

" Дневник " потърси притежателя на " Септември " Румен Чандъров, само че през целия ден предприемачът не отговаряше на мобилния си телефон.

" Като има нещо публично ще го кажем. Засега не мога да кажа нищо, тъй като нашият президент е в чужбина и пътува. Водени са някакво диалози, в това число и с Ники Митов. Трябва да решим въпроса бързо, тъй като мачът с " Черно море " чука на вратата ", добави някогашният бранител.

Ако Митов поеме столичани, това ще бъде четвърти интервал за него в тима. Той работеше в " Септември " първо през 2011 година, а по-късно пое тима година по-късно. През 2016 година Митов още веднъж беше зает от " Септември ", откакто не беше признат от почитателите на " Ботев " (Пловдив).

През март тази година Румен Чандъров се съгласи да освободи треньора след предложение от " Левски ", който беше без треньор. Специалистът обаче се задържа едвам четири месеца отпред на сините при втория си престой на " Герена ".

Основните обвинявания към Димитър Васев са, че не разчита на гениите от школата на " ДИТ ", които бяха в основата на влизането в елита от " Септември ". След назначението си в клуба, треньорът докара доста някогашни футболисти на " Локомотив " (София), с които работеше преди години в " Надежда ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР