Димитър Рачков се завърна бесен от Дубай! На комика Димитър Рачков

...
Димитър Рачков се завърна бесен от Дубай!
На комика Димитър Рачков
Коментари Харесай

Рачков крещи обезумял из Дубай: Гаджето ми не е проститутка!

Димитър Рачков се завърна гневен от Дубай!
На комика Димитър Рачков от време на време му се постанова да бере заплашителен позор около младото си гадже. Освен че наподобява като татко й до нея, той би трябвало да изяснява на хората, че не й заплаща, с цел да бъде с него.



Именно това се е случило по време на почивката на влюбените в Дубай. Там двойно по-младата от него госпожица се развявала по улиците и по магазините с къси полички и рокли, заради което локалните поданици са я помислили за продажница.

Освен това Анита била с очевидно по-стар от нея мъж в лицето на Рачков, което още повече засилило подозрението на хората. Няколко мъже даже я попитали какъв брой ще им вземе за полови услуги.

Това към този момент преляло чашата за Димитър Рачков и той изригнал посред улицата, че това е годеницата му, а не жрица на любовта. Актьорът бил толкоз гневен, че се наложило да бъде успокояван от Анита.

Рачков се вбесил толкоз доста, тъй като го блъснали по слабото място. Той виждал, че образно Анита не е жена за него, тъй като е по-близо до възрастта на сина му, в сравнение с до неговата, което си проличава отдалеко, само че не можел да се пребори с нагона си и по тази причина даже към този момент мисли за дете от нея.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР