Димитър Рачков е сред най-богатите актьори у нас и от

...
Димитър Рачков е сред най-богатите актьори у нас и от
Коментари Харесай

Рачков с къща за половин милион, 10 камери пазят палата (СНИМКИ)

Димитър Рачков е измежду най-богатите артисти у нас и от дълги години влага парите си в недвижими парцели. От всичките му парцели из цялата страна обаче най-скъп е палатът му в Твърдица, Сливенско, който през днешния ден стопанисват неговите родители – Минко и Станка.
Имението комикът вдигнал преди към 5 години върху наследени земи на майка си, когато решил, че желае да има вила, в която да си почива. Освен това сметнал, че е извънредно време да направи и жест към родителите си, които също да разполагат с място, с което да сменят ситуацията в Бургас, където по принцип живеят. За градежа на къщата с размери на хотел Митко не се доверил на локална компания, а впрегнал най-хубавите архитекти от столицата, които знаел, че са проектирали домовете на множеството богаташи у нас.
 Рачков с къща за половин милион, 10 камери пазят палата (СНИМКИ)

Според ценовите им предложения имения като това на Рачков излизат приблизително по към половин милион лв., като включително влиза и главното обзавеждане, само че без детайлите и декорациите. Именно толкоз водещият на „ Господари на ефира “ похарчил, с цел да вдигне двуетажната вила, разполагаща с 4 тераси, 4 просторни спални и 4 бани, като 2 от тях имали джакузита. Роднини разкриват, че семейство Рачкови се фукали и с няколко мраморни камини, а цялата къща била с подово отопление, за което звездата дал повече от 50 бона.
Холът на комика пък заемал съвсем целия първия етаж, където се намирали още кухнята и кабинетът, който бил обзаведен с мебели от многовековно дърво, естествени кожи и титли на животни, защото двамата с татко му Минко били ловци. Там артистът обичал да релаксира с чаша скъпо пиво, когато му оставало свободно време. Градината на палата му също била впечатляваща. Дворът на Рачкови се простирал съвсем върху декар и изобилствал от цветя, за които майка му Станка упорствала и с изключителна точност отглеждала. Растенията били нейната горделивост, а дружно с къщата по италиански модел представлявали атракция за твърдичани и цялата околия. Почти никой обаче нямал достойнството да зърне красивата панорама от близко, защото вилата била обградена от ограда като на затвор и се охранявала от общо 10 камери.

Наблюдателната техника Митко поставил незабавно щом градежът бил приключен, тъй като се тормозил да не ги оберат. Последното му посещаване в Твърдица било напълно неотдавна, когато дружно с Мария Игнатова, с която се събраха след съвсем едногодишна разлъка, отишли на посетители на неговите родители. Въпреки че двамата съумели да си простят старите неточности и траяли напред, майката на Рачков продължавала да злослови против снаха си и с цел да не се стигне още веднъж до раздяла, престоят на светската двойка в Твърдица завършил по-рано от плануваното.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР