Димитър Маринов – актьорът, който приповдигна чувството ни за патриотизъм,

...
Димитър Маринов – актьорът, който приповдигна чувството ни за патриотизъм,
Коментари Харесай

Димитър Маринов казва „наздраве“ със Сара Джесика Паркър и Джеф Бриджис

Димитър Маринов – артистът, който приповдигна възприятието ни за национализъм, откакто застана пред камерата за огромния победител на тазгодишните награди „ Златен глобус “ - „ Зелена книга “, се разписва с нов триумф.

Над 100 милиона телевизионни фенове още веднъж ще видят българина на екран, този път – в реклама на известна марка бира. Нещо повече, в късия промоклип Маринов ще си пожелае „ наздраве “ в компанията на холивудските икони Сара Джесика Паркър и Джеф Бриджис, който също си потегли от церемонията „ Златен глобус “ със статуетка. Звездата от „ Претендентът “ получи отличие за изцяло творчество в границите на 76-ите награди на Асоциацията на задграничните публицисти в Съединени американски щати.

Рекламата пък ще бъде излъчена по време на дълго чаканото състезание Супербоул. Всяка година то притегля голям брой фенове на спорта, както на терен, по този начин и пред тв приемниците. Смята се и че позиционирането на рекламен клип в границите на събитието, са едни от най-скъпите оттатък Океана. Според информация на Business Insider за предходната година, завъртането на 30-секундно промоционално видео е коствало даже над 5 милиона $.

Финалът на американската футболна лига тази година ще се организира на 3 февруари. Според редица медии за музикалното осъществяване по време на полувремето пък ще се погрижи групата Maroon 5.

Междувременно походът на „ Зелена книга “ към върха на наградния сезон продължава. Заглавието е измежду любимците и на оценките на Британската академия за кино и телевизия – БАФТА. То към този момент си завоюва номинации в категориите за най-хубави филм, автентичен сюжет, основен артист (Виго Мортенсен) и артист в поддържаща роля (Махершала Али). След последните си достижения, продукцията все по-умело върви и към късмет за заветния „ Оскар “.

Източник: Monitor
Снимка: Imdb
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР