Димитър Ковачев – Фънки е неразделен с малката си количка

...
Димитър Ковачев – Фънки е неразделен с малката си количка
Коментари Харесай

Вижте каква въшка кара Фънки

Димитър Ковачев – Фънки е неразлъчен с дребната си количка „ Смарт ”, която ръководи от към 5 години, видяха папараците на „ Уикенд ”. Едрогабаритният музикант се придвижва из София с дребното возило и изобщо не се впечатлява от хорските погледи, които се чудят по какъв начин може да се напъха в автомобила.

Фънки бе видян да кара, паркира и ръководи немското возило, придобило известност като най-малката кола в света. Димитър Ковачев реши да напазарува в столичен хипермаркет. Музикантът и жури в „ Като две капки вода ” паркира с една маневра дребното возило. Бързо слезе от колата и се насочи към супера. Това се случи след края на работния ден. Фънки бе облечен в типичните си необятни облекла и наложителния кожен елек.



„ Аз имам колата фотьойл – карам „ Смарт ”. Изкарах брошура много късно. Малко преди или откакто направих главната нелепост в живота си – да се оженя ” – такова самопризнание направи преди време зевзекът. Той добави още, че кара „ Смартчето ” лудо. Фънки не крие, че се е обучавал да кара автомобил на една раздрънкана „ Лада ”. „ Като видя образователна кола, доста внимавам ”, споделя още той.

„ Изобщо не ми пука каква кола карам. Много по-важна ми е китарата ”, разяснява странния си избор на возило шоуменът с пиперлив език. Често тв звездата ръководи дребната си кола с пура в уста.

При пътувания отвън София Фънки се вози в „ Ауди Q7 ”. На фона на джипа, дребният „ Смарт ” наподобява като детска играчка. Но Фънки е удовлетворен, тъй като е бърза, преносима и поради компактните размери може да я паркира на всички места, което с огромния автомобил е проблем, изключително в централната част на София.

Преди няколко години Фънки първо си купува джипа „ Ауди ”, само че той е прекомерно огромен за градски условия. „ Един ден си споделих: „ Абе, тоя транспортен съд кʼво го разхождам из София. Така ми е омръзнал. Трябва да си взема нещо малко ”, споделя Фънки. Крайното решение взел след приказка със своя другар – басиста Стефан Чобанов, който също е с огромен автомобил. И двамата си късали нервите с паркирането. Още на идващия ден Фънки видял публикация за продажба на черен „ Смарт ” и го купил, като и до през днешния ден е неразлъчен с минивозилото. 130-килограмовият музикант твърди, че вътре въобще не е тясно и му е напълно удобно. „ Хем е с размерите на пича въшка, хем е удобен ”, отсича зевзекът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР