Димитър Бербатов попадна в топ 20 на най-великите нападатели във

...
Димитър Бербатов попадна в топ 20 на най-великите нападатели във
Коментари Харесай

Бербатов е в топ 20 на най-великите нападатели във Висшата лига

Димитър Бербатов попадна в топ 20 на най-великите нападатели във Висшата лига. Бившият нападател на " Манчестър Юнайтед " изпревари в влиятелната ранглиста на списание " FourFourTwo " имена като Емануел Адебайор, Оле-Гунар Солскяер, Джърмейн Дефоу, Юрген Клинсман, Джими Флойд Хаселбанк, Ромелу Лукаку, Карлос Тевес, Диего Коста и Никола Анелка.
Бербатов: Идва моментът, в който да кажа: " Стига "! (ВИДЕО) Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед " гостува в предаването "Тази неделя "
Ето и какво написа " FourFourTwo " за българина:

" Въпреки че през 2002 година се появи на финала на Шампионската лига с екипа на " Байер " Леверкузен, почитателите на " Тотнъм " не знаеха с какво се снабдяват през 2006 година, когато клубът им подписа с българина. Но на Берба не му трябваше доста време, с цел да придобие паметен статут на " Уайт Харт Лейн " с безгрижния си, само че клинично прецизен жанр. "

" Именно той направи " шпорите " един от най-атрактивните за гледане тимове в Премиършип, да не приказваме, че оказа помощ за спечелването на Купата на Лигата. И това напълно разумно притегли вниманието на " Манчестър Юнайтед ", който го купи за повече от 30 млн. паунда. "

" Там той стартира постепенно, само че набра скорост, изключително през сезон 2010/11, когато наниза 20 гола, личен връх, и оказа помощ на тима да завоюва купата. "

" Да, най-после изкара два сезона във " Фулъм ", като темпото в играта му се срина още повече. Но пък това накара опциите му да наподобяват още по-готини. В епоха, в която скоростта и физическата мощ бяха считани за нещо наложително за всеки състезател в Премиършип, стилът на Берба беше живителна глътка разграничение от рутината в Премиършип ", написа изданието за Бербатов.

В класирането пред него са Фернандо Торес, Джанфранко Дзола, Дуайт Йорк, Анди Коул, Роби Фаулър, Майкъл Оуен, Хари Кейн, Робин ван Перси, Теди Шерингам, Йън Райт, Рууд ван Нистелрой, Дидие Дрогба, Луис Суарес, Денис Бергкамп, Уейн Рууни, Серхио Агуеро.

На върха е Тиери Анри, а топ 3 допълват Алън Шиърър и Ерик Кантона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР