Димитър Бербатов категорично отхвърли идеята да работи заедно с Борислав

...
Димитър Бербатов категорично отхвърли идеята да работи заедно с Борислав
Коментари Харесай

Бербатов: Няма как да работя с Михайлов, трябва да се следи протокола от конгреса

Димитър Бербатов изрично отхвърли концепцията да работи дружно с Борислав Михайлов в управлението на Българския футболен съюз. По-рано през днешния ден президентът на БФС насочи това предложение към Бербатов, откакто реализира минимална победа над него в изключителния конгрес на централата на 12 октомври.

Днес Бербатов участва на откриването на детския футболен център Sofia Football Lab, след което още веднъж разяснява тематиката за миналия конгрес. "Няколко неща не са доста значими. Първото е, че към момента в Търговския указател не е декларирано новото управление на българския футбол, което е необичайно, тъй като би трябвало да стартира да се управлява футболът, да привикват Изпълкоми, да се взимат решения. Няма протокол от самото съвещание, тимовете би трябвало да го изискат, с цел да видят какво става. Ако в този протокол не е записано това, което вие чухте на запис, а точно, че водещият на конгреса сподели 483 присъстващи, с цел да се вземат значимите решения са нужни 242 гласа и както написа в Устава на БФС, които някои хора го цитират като библия, само че не го съблюдават, болшинството се дефинира от присъстващите. Ако в протокола не е записано това, значи са го фалшифицирали, чисто и просто ", показа Бербатов, който удостовери, че той и екипът ще оспорват в съда избора на Михайлов.

"Това не може да се случи в никакъв случай, по простата причина, че аз имам хора, с които желая да работя. Различни генерации сме, методите на мислене са напълно разнообразни, вижданията за някои неща са тотално разнообразни, тъй че това не може да се разяснява, това в никакъв случай не може да се случи ", сподели голмайстор номер 1 в историята на България по отношение на предлагането на Михайлов за взаимна работа.

Бербатов отхвърли да разяснява обвиняванията на Йордан Лечков и Венцеслав Стефанов, че представители на клубове са получавали съществени суми, с цел да гласоподават за него на конгреса. "Даже не намирам думи да разясня тези пошли приказки, които са способи на тези хора. Оставам ги без коментар ", съобщи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР