Дилиън Уайт, който отказа да се бие с Кубрат Пулев,

...
Дилиън Уайт, който отказа да се бие с Кубрат Пулев,
Коментари Харесай

Дилиън Уайт: Пулев беше ненадежден, нямаше пари за мача с мен

Дилиън Уайт, който отхвърли да се бие с Кубрат Пулев, атакува българския боксьор.

“Някакви хора ме размотаваха и не желаеха да се бият с мен. Говоря за Кубрат Пулев, чийто щаб не можа да откри пари за мача, а другият кандидат Дионтей Уайлдър просто приказва нелепости ”, разгласи Дилиън Уайт, който, вместо да организира елиминаторен дуел на IBF с Кобрата, избра да се бие с Джоузеф Паркър, написа Sportal.bg.

“Аз съм в бокса, с цел да се удрям и да изкарам положителни пари. Няма да заставам и да очаквам някакви хора да се наканят да играят с мен. Просто желая да се удрям. Няма да очаквам никого, тъй като това значи една година да съм отвън кръга ”, разяснява още Уайт.

“Пулев беше просто обезсърчителен противник и това си пролича в другите му договаряния за мачове. Той искаше да чакаме септември за мач, а мен това не ме устройва. Моите проекти са да изиграя този мач с Паркър тази седмица, а след това желая да се удрям и през октомври ”, добави британецът.

“Промоутърът ми Еди Хърн към този момент работи по тактиката ми и който ми докара за дуел през октомври, ще се изправя против него. Доколкото знам, имам към този момент няколко варианти с огромни боксьори за противник ”, сподели още Уайт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР