Дилър на наркотици и негов клиент са задържани при спецакция

...
Дилър на наркотици и негов клиент са задържани при спецакция
Коментари Харесай

Хванаха дилър на дрога и негов клиент при спецакция в Панагюрище

Дилър на опиати и негов клиент са арестувани при спецакция на чиновници от районното ръководство в Панагюрище. Операцията е извършена през миналите 48 часа на територията на средногорския град. Първоначално екипите ревизирали стая в локален хотел, където открили 26-годишен старозагорец. У него криминалистите разкрили близо 39 грама суха марихуана, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
 mvr3  mvr2  mvr1
Паралелно с това служителите на реда засекли лек автомобил, ръководен от столичанин, на 44 година Мъжът пренасял във возилото 120 грама суха листна маса, която също реагирала позитивно на марихуана. Той бил тестван с дрегер и тестът му за приложимост на опиати се оказала позитивна. Случаят е докладван на Районната прокуратура в средногорския град, а служителите на реда траяли работата по случая.

След взаимоотношение с сътрудниците им от 8-мо РУ- Столична дирекция на вътрешните работи, е осъществено претършуване в жилището на престъпно проявения 44-годишен в столицата. Там са открити още близо над 2 кг суха марихуана в буркани. С разпореждане на прокурор срокът на задържане на дилъра е продължен със 72 часа. Продължават оперативните и процесуални дейности по документиране на незаконната му активност.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР