Дилър на наркотици е задържан при акция на служители от

...
Дилър на наркотици е задържан при акция на служители от
Коментари Харесай

Удар на ченгетата: Закопчаха баровец с ултра скъп Мерцедес да разнася дрога

Дилър на опиати е арестуван при акция на чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик. По информация на Блиц това е мъж от Велинград. Той не е попадал пред погледа на полицията, няма престъпни прояви досега.
Той е бил наблюдаван два месеца, показал е първокласен метод на живот, карал е супер-скъп мерцедес, а не е работел.
Специализираната интервенция се е провела през вчерашния ден,мъжът е бил закопчан в колата си в село Варвара. Следобед в региона на селото ченгетата засекли лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 27-годишния мъж. При инспекцията криминалистите разкрили плик с към 50 грама суха листна маса и две пликчета с бучки от бял прахуляк с общо тегло от 63 грама. Последвали полеви наркотестове, които реагирали позитивно на марихуана и амфетамин. Работата на служителите на реда обаче не спряла до тук.
Няколко екипа от чиновници на бранша, взаимно с проверяващи служители на реда и специалисти направили претърсвания в жилища населявани от дилъра във Велинград и Пловдив. От там били конфискувани общо близо 540 грама амфетамин, 65 грама марихуана, 26 таблетки реагиращи на метамфетамин, две електронни везни, немалка сума пари. В хода на следствието и работата по случая пазарджишките служителите на реда са открили, че непопадалия досега в обсега им е дилър на приблизително равнище за района на Пазарджик, Велинград и Пловдив.
Работата на проверяващите е под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Предстои срокът на задържане на младия мъж да бъде продължен със 72 часа. Продължават процесуалните дейности по документиране на незаконната му активност. От началото на годината това е осми случай на арестуван дилър на наркотични субстанции от чиновниците на ОДМВР-Пазарджик.
Експерти разясниха, че откритото в дилъра е на стойност десетки хиляди левове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР