digital.bgYouTube предлага внушителна колекция от видео съдържание, която е подредена

...
digital.bgYouTube предлага внушителна колекция от видео съдържание, която е подредена
Коментари Харесай

Как да изтегляме клипове от YouTube на iPhone, iPad и Android

digital.bg

YouTube предлага внушителна сбирка от видео наличие, която е подредена в разнообразни категории и подсигурява дълги часове развлечение за потребителите.

Независимо дали сте почитател на ретро музиката, на рисковите спортове, на технологиите или просто търсите нещо качествнео за гледане съвсем несъмнено ще го откриете в платформата. 

 

Как да изтеглите клипове от YouTube на мобилно устройство

Гугъл са се постарали оптимално да улеснят процеса за потребителите, които са отделили средства за премиум акаунт.

Именно поради това изтеглянето на видео с YouTube Premium е доста бърза и лесна задача. Единственото, което би трябвало е да  потърсите даден клип в услугата. След като откриете видеото обърнете внимание на иконата с три точки в долния десен ъгъл до негото име. 

 



 

Кликването върху нея ще задейства падащ прозорец с спомагателни варианти. Обикновено третата от тях е " Download ". Натиснете бутона, за прибавите този клип към сбирката си от мултимедийно наличие. 

 



 

Ако към този момент сте заредили и стартирали даден клип и желаете да го изтеглите, с цел да го гледате по-късно има по какъв начин да го извършите с едно натискане на бутона.

В долната част на плейъра ще видите опцията " Download ", което също ще добави мечтаното видео към персоналната ви сбирка. 

 



 

Как да откриете къде сте запазили изтеглените клипове от YouTube

След като към този момент сте дръпнали няколко клипа от YouTube, с цел да ревизирате, че този способ работи евентуално се чудите къде са се запазили файловете.

Отговорът е къс и това е " Library " раздела в долния десен ъгъл в интерфейса на YouTube.

 



 

Oтворете тази секция и открийте " Downloads ". Още преди да кликнете върху иконата ще видите броя на непокътнати от вас клипове в профила ви.

Ако стартирате това меню ще видите цялостния лист с цялото наличие, което съхранявате  в своя профил.

 



 

Как да изтриете видео клипове, които сте запазили в YouTube

 

Веднага откакто изгледате даден клип от iPhone, iPad или устройство с Android има по какъв начин елементарно да го изтриете.

По този метод ще си освободите повече пространство на мобилната джаджа.

 



 

За да го извършите би трябвало просто да кликнете върху " Library " раздела, който ще откриете в долния десен ъгъл в  началната страница на YouTube. След като заредите всички изтеглени файлове ще можете с иконата с три точки да видите спомагателни варианти, измежду които и " Delete From Downloads ".

 



 

Веднага по-късно ще видите известие, което ви осведоми, че сполучливо сте премахнали обещано видео то своя акаунт.

Така с няколко кликвания можете ледно да управлявате своята сбирка от мултимедия, в това число да изтегляте, добавяте и изтривате файлове от YouTube.

 



 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР