digital.bgInstagram е изключително популярен и достоен съперник на Facebook. Въпреки

...
digital.bgInstagram е изключително популярен и достоен съперник на Facebook. Въпреки
Коментари Харесай

7 полезни функции в Instagram, които може би не знаете

digital.bg

Instagram е извънредно известен и заслужен противник на Фейсбук. Въпреки това, както множеството обществени медийни платформи, множеството консуматори на Instagram употребяват единствено част от предлаганите им функционалности.

От Make Use Of са на мнение, че функционалностите по-долу са измежду рядко употребяваните от потребителите, а са доста потребни и би трябвало да им се обърне нужното внимание.

1. Получаване на вести, когато обичаните ви консуматори разгласяват

Има функционалност, която ви разрешава да получавате вести всякога, когато съответен профил разгласява ново наличие. За да извършите това следвайте тези стъпки:

- Посетете профила на потребителя, за чиито актуализации желаете да бъдете известени.

- Кликнете върху трите точки в горния десен ъгъл на поста.

- Изберете опцията „ Turn On Post Notifications “ от менюто.

Можете да изключите известията, когато пожелаете, като следвате същите стъпки и кликнете върху „ Turn Off Post Notifications “. Не забравяйте, че ще би трябвало да активирате известията от приложението Instagram в настройките на телефона си, с цел да работи тази функционалност.

2. Поставяне на пауза историите в Instagram

Instagram Stories са превъзходен метод да добавите ново измерение към наличието, което публикувате на уеб страницата. Потребителите могат да бъдат извънредно изобретателни с метода, по който показват историите си в Instagram, като прибавят слайдове, видеоклипове, текст и емотикони за по-добър резултат.

Преминаването през няколко истории, оповестени от разнообразни хора, може да отнеме доста време. Можете обаче да поставите на пауза история толкоз дълго, колкото желаете, като задържите пръста си натиснат върху екрана. Можете също да пропуснете историята и да преминете към идната, като плъзнете наляво или се върнете към предходната история, като плъзнете надясно.

3. Премахнете се от обява, с която не желаете да се свързвате

Понякога разрешаваме на хора, които не познаваме задоволително добре да ни следват, единствено с цел да съжаляваме по-късно, откакто забележим какви неща разгласяват. Ето за какво е добра концепция да знаете по какъв начин да премахвате почитатели в Instagram. Дори и тогава, не е допустимо да прецените кои от всичките ви другари един ден може да разгласяват обидно наличие и да ви свържат с него. Колкото повече другари имате в Instagram, толкоз по-големи са възможностите ви да сте маркирани в обява, с която не желаете да се свързвате. Да не приказваме какъв брой е неудобно всякога да би трябвало да се свързвате с тези хора и да ги молите да оправят кашата в която са ви забъркали. За благополучие, Instagram ви дава опция да се разграничите от изявления и фотоси сами:

- Отидете в профила си в Instagram.

- Докоснете иконата с маркирани фотоси в дясната страна на екрана под биографията си.

- Ще видите лист със фотоси, в които сте маркирани.

- Докоснете тази, от която желаете да се разграничите.

- Докоснете изображението, с цел да се покаже потребителското ви име.

- Натиснете го и ще се отвори менюто More Options.

- От него изберете „ Remove Me From Photo “ и кликнете върху полето за удостоверение, което се появява.

4. Показване на неотдавна харесани или коментирани изявления от другари

Ако желаете да знаете кои изявления и видеоклипове в Instagram са гледали приятелите ви, можете да разберете, като погледнете тяхната история на лайкове и мнения за изявленията:

- Кликнете върху иконата на сърце в долната част на началния екран.

- Ще се появи лист с желания и мнения на фотосите ви.

- Изберете раздела „ Following “ в горната част, с цел да видите последната интензивност на потребителите, която следвате.

5. Изключване на мненията на вашите постове

Не можете да изключите мненията от целия си профил. Но можете да деактивирате мненията за избрани изявления. Когато създавате нова обява, достигате до страница, на която можете да добавяте надписи, маркери и местонахождение. Докоснете опцията „ Advanced Settings “ в долната част на листата. Изберете опцията „ Turn Off Commenting “.

6. Персонализиране на вариантите на филтрите ви

Почти всички, които употребяват Instagram, имат обичан набор от филтри, които употребяват на фотосите, които разгласяват. Но от време на време с толкоз доста варианти, може да бъде объркващо. Instagram ви разрешава да скриете тези, които не употребявате постоянно, както и да пренаредите лист с варианти за филтри.Ако желаете да скриете филтър:

- Превъртете до най-десния ъгъл на таба Filter.

- Кликнете върху Manage. Ще бъдете отведени в листата „ Manage Filters “.

- Махнете отметката до филтъра, който желаете да премахнете.

Ако желаете да пренаредите филтрите:

- Отидете на страницата „ Manage Filters “.

- Натиснете за няколко секунди върху двете сиви линии в най-лявата част на филтъра, който желаете да преместите.

- Плъзнете филтъра надолу или нагоре до позицията, която желаете да заеме.

7. Скриване на обстоятелството, че сте онлайн

Понякога може да не желаете приятелите ви в Instagram, да знаят, че сте онлайн. Това може да се реализира по следния метод:

- Изберете иконата на три хоризонтални ленти в страницата си в горния десен ъгъл.

- Отворете опцията „ Settings “ в долната част на раздела.

- Превъртете надолу, до момента в който стигнете до опцията „ Activity Status “.

- Докоснете опцията „ Show Activity Status “, с цел да я деактивирате.

Имайте поради, че деактивирането на дейния ви статус значи също, че няма да можете да видите положението на интензивността на други консуматори.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР