Диетите са метод, който всеки от нас в някакъв момент

...
Диетите са метод, който всеки от нас в някакъв момент
Коментари Харесай

Започнах да ям по 2 парчета сланина всяка сутрин на гладно. Ефектът ме остави без думи

Диетите са способ, който всеки от нас в някакъв миг от живота си е опитвал, с цел да влезе във форма и да се отърве от някои непотребни килограми. Проблемът ни с диетите е, че нормално те ни не разрешават всичко, което ни е вкусно и подлагат организма ни на ограничения. Често и по тази причина има и йо-йо резултат, който на процедура обезсмисля всичките старания, които сме положили преди този момент. Но през днешния ден ви представяме диетата на един полски диетолог, която се разграничава от всички други. Защо? Защото включва сланина. Да, вярно прочетохте, става дума за сланината, която се счита за зложелател на всяка диета.

Ян Квашневски е диетолог от над 30 години. Той има забележителна кариера зад тила си и е престиж в региона на диетологията. Именно той открива и тази сланинена диета. Той споделя, че отслабването е въпрос по-скоро на вярно хранене, в сравнение с ограничения. Той самият е опитал тази диета и е останал доста прелестно сюрпризиран от резултата. Това, което е почнал да прави, е да хапва по 2 дребни части сланина всяка заран на гладно.

За него най-важното за диетата е да хапваме верните храни и мазнини.

Друго предписание, което за него е от основно значение за отслабването е да се храним в спокойна среда. Това значи да не се разсейваме от телевизия, диалози или четене, до момента в който се храним. Освен това той счита, че след всяко хранене би трябвало да оставим организма ни да си почине най-малко 15 минути. Физическата интензивност е добре да стартираме най-малко 2 часа след ястие, поучава Квашневски. Ето и примерното меню за диетата, което той дава: „ Закуска: две бъркани яйца или яйца на очи, парче свеж самун и чаша чай, подсладен с мед. В този случай хлябът може да се потопи в мазнината, формирана по време на пърженето. Обяд: 150 г месо по желание, приготвено на пара или варено, пресни или кисели краставички. Вечеря: купичка мляко или омлет от белтъци с гарнитура от пресни домати или салата от моркови със зелена ябълка. “ И, несъмнено, да започваме деня си с двете дребни части сланина. Според диетолога, тази диета е доста добра, тъй като не ни лимитира разнообразието на храните, а количеството. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да стартирате каквито и да било диети, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР