Диетата, за която ще говорим, е доста трудна за изпълнение,

...
Диетата, за която ще говорим, е доста трудна за изпълнение,
Коментари Харесай

9 дневна диета за бързо отслабване

Диетата, за която ще приказваме, е много сложна за осъществяване, изисква се доста мощна воля и най-много да сте в положително здраве. Звучи много плашещо, само че мнозина, които са я пробвали, твърдят, че не е невъзможна за осъществяване и че крайният резултат ще ви хареса.

Подготовка за 9 дневна диета

Първото, което би трябвало да извършите, преди да започнете 9 дневната диетата, е да започнете да консумирате храна в количество по-малко от нормалното - т.е. да намалите порциите осезаемо. Не подценявайте първата стъпка!

Най-голама неточност при всеки, искащ да отслабне, е, че се храни, храни, храни и внезапно стартира да седи изцяло гладен ден-два и даже повече. Това е безусловно неправилен метод, който ще ви коства здравето, също така ще направи осъществяването на диетата по-трудно и има 80% късмет за нарушаването ѝ.

След като изяснихме по какъв начин би трябвало да започнете осъществяването на диетата, е време да преминем към същината на този сполучлив режим за намаляване.

Първите 3 дни

Първите 3 дни от започването на диетата са най-трудните. Те се състоят от цялостен апетит. Единственото позволено за консумация е вода, чай, кафе (без захар) и 150 г мед дневно (3 супени лъжици на ден). Не прекалявайте с кафето!

Вторите 3 дни

 9 дневна диета за бързо намаляване

Вторите 3 дни се прибавят плодове и зеленчуци. Да уточним, че това не значи, че е разрешено да се изяде всичко от щанда за плодове и зеленчуци. Консумирайте рационално и имайте поради, че има плодове и зеленчуци, които са суперкалорични (банан, ананас, авокадо, царевица, тиква и различен.), тъй че тяхната консумация не е целесъобразна.

Последните 3 дни

През последните третина от продължителността на 9 дневната диета към този момент може да се яде и месо, само че единствено бяло и нищо по-различно. Пак предизвестяваме, че това не значи да прекалявате с бялото месо. Хранете се с мярка.

Постигане на задачата

След като сполучливо преминахте през ден 9, е време да продължите по този начин, до момента в който на кантара не изпише цифрите, които ви задоволяват.

Препоръчително е храненето при 9 дневната диета да е до 20:00 часа. След това хапвате на закуска и не си позволявайте замезвания и дребни провинения.

Съвети по време на 9 дневна диета

 9 дневна диета за бързо намаляване

Препоръчвам да имате от самото начало някаква претовареност при осъществяване на диетата, с цел да не мислите за храна. Също по този начин е хубаво да вършиме извършения, с цел да стегнете тялото си и това, което ще стопите с диетата или ще овиснете вследствие на отслабването. Упражненията се вършат на гладно, с цел да има по-добър резултат за разграждане на мазнините.

Вижте още предписания за намаляване, които могат да ви оказват помощ за тънка талия.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР